TREBALLS COL·LECTIUS

Captura de pantalla 2015-09-01 a la(s) 18.20.03

AmbCandeletesPostals Originals crea postals originals a partir del disseny gràfic, la fotografia i el handmade.
Després d’una sessió fotogràfica, triaràs la fotografia que més t’agradi i la convertirem en una postal que podràs utilitzar per a l’esdeveniment que vulguis: un casament, un aniversari, uns agraïments, un cartell…

img_facebook

WEB

VerMut és un projecte que neix l’agost de 2013 amb la intenció de descobrir i originar una xarxa creativa d’artistes sabadellencs que treballen diverses disciplines.

La Laia, la Marta, la Judit i el Guillem ens ofereixen quatre punts de vista diferents que, units, reflexteixen l’imaginari de cada artista, els seus mètodes de treball així com el seu vessant més íntim i creatiu.

Ens endinsem en el món de sabadellencs amb vocació o professió creatives que ens obren les portes de casa seva, dels seus tallers o d’aquells indrets que els resulten una font d’inspiració. A través de fotografies, entrevistes i vídeos podreu arribar a conèixer com treballen, quines eines utilitzen, què els caracteritza i altres secrets que han volgut compartir amb tots nosaltres.

VerMut és un punt de trobada. Un espai informal on tothom conflueix i intercanvia opinions i punts de vista. Amb aquest esperit, intentem no només descobrir sabadellencs amb inquietuds i un gran potencial artístic, sinó també teixir noves relacions d’enriquiment personal i professional.

logofiligrana

WEB

Filigrana Produccions és una productora audiovisual formada per un equip de professionals dedicats als camps de la fotografia, el vídeo i el disseny gràfic. El resultat del treball conjunt fa que els seus productes tiguin un caràcter propi, més complet i original.

Filigrana Produccions entén la cultura com una de les bases de la societat, com a motor indispensable per al canvi social. Cultura és moviment, creació, pensament, acció, incidència en el món, construcció i remodelació a la mida del present i de les persones que el viuen. El caràcter efímer de la cultura viva sovint fa que els sentiments es dispersin i Filigrana Produccions crea productes eclèctics donant-los un valor afegit que els fan ressonar una altra vegada i que van més enllà dels suports o plataformes tradicionals.

 

Anuncios